Sinds 1996 ben ik fan van The Kelly Family en heb ze gevolgd tot ongeveer 2005. Op dat moment leek het of ze het optreden niet meer leuk vonden, de muziek vond ik niet echt meer de bekende ‘Kelly sound’ hebben en ben afgehaakt.

Maar in 2017 kwam het super leuke nieuws dat de Kelly’s een eenmalig comeback concert zouden geven in de Westfalenhalle in Dortmund, waar het voor hun allemaal begon in 1994 na de streetlife tijd. Een echte grote, volle zaal.

Als een gek kaartjes kopen en het bleek al snel uitverkocht en er volgden meerdere concerten op 20 en 21 mei 2017. Al snel werd er bekend gemaakt dat er een tour kwam, meerdere concerten en ook buiten Duitsland en zo zaten we in 2018 op de Loreley. Op de Loreley werd bekend gemaakt dat er ook weer meerdere concerten aankwamen in 2019 en met als klap op de vuurpijl een ‘Over the Hump tour’! Een cd die voor de Kelly’s voor de doorbraak zorgde die ze dan ook gaan vieren met de fans in een hele grote tour.

Met deze website wil ik mijn foto’s delen, mijn filmpjes, nieuws en alle andere dingen die te maken hebben met The Kelly Family en hun solo carrière.

Thekellyfamily.nl is een website door een fan en is op geen enkele manier officieel verbonden met The Kelly Family zelf.